Α.Τ.Ι.Α στην Αρχαιότητα

UFO ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Α.Τ.Ι.Α  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.

Υπάρχουν αναφορές στην αρχαιότητα για θεάσεις ιπτάμενων αντικείμενων, άλλοι πιστεύουν για εξωγήινη τεχνολογία άλλοι ότι είναι κάποια τεχνολογία από τους  γήινους και άλλοι ότι είναι από όντα της μέσης γης. Προσωπικά πιστεύω ότι και τα τρία είναι πιθανά κυρίως όμως από την μέση γη. Όταν λέω Α.Τ.Ι.Α δεν εννοώ πάσης φύσεως ιπτάμενου αντικείμενου ποικίλων μορφών και όχι μονό το γνωστό ιπτάμενο δίσκο! παρακάτω θα σας παραθέσω κάποια ντοκουμέντα  και θα δείτε ότι το θέμα αυτό δεν είναι μονό θεωρία .  Στον διάλογο του Πλάτωνα <<Φαίδων>> ο Σωκράτης περιγραφή τα όμορφα τοπία της Ελλάδας όπως αυτά διακρίνονται από ψηλά .

Πως σας φαίνετε αυτό; Μήπως πέταξε ο Σωκράτης με κάποιο όχημα ψηλά; Υπήρχε περίπτωση ο Σωκράτης να φαντασιώνεται και

να τα διηγείται σαν αληθινά; Και βέβαια όχι, είναι σαφώς μια εμπειρία που είχε και το διατύπωσε ο Πλάτων στο <<Φαίδων>> (ο Πλάτων ήταν μαθητής του Σωκράτη). Και πάλι ο Πλάτων σε ένα άλλο του έργο στο <<Φαίδρο>> γίνεται λόγος για μια μυστήρια και άγνωστη ανθρωπινή φυλή που διέθετε φτερά και συνεπώς είχε την ικανότητα να ίπταται, ακόμα και σήμερα για αυτήν την φυλή είναι ένα μυστήριο, δεν έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες για αυτό.

Σ’ ένα χωρίο της Ιλιάδας έχουμε αναφορά στο φλογερό άρμα της θέας Αθηνάς στην ραψωδία( ε,745). Με τι πετούσε άραγε η παλλάς Αθηνά; τι είδους όχημα να ηταν άραγε; Στο (θ,-41-42) του ιδίου έργου έχουμε αναφορά στο ουράνιο άρμα του Δία, όπου αναφέρει ότι το οδηγούν δυο άλογα με χάλκινα πόδια, άδω θέλω να πω ότι ο κόσμος της εποχής του προσπαθούσε να παρομοιάσει αυτά τα γεγονότα με κάτι που μπορούσε να κατανοήσει. Στην Ιλιάδα πάλι στο (ε,720-731) μας λέει ότι το ιπτάμενο άρμα της Ήρας παρουσιάζεται ότι φέρει χάλκινα καλώδια και ακτινωτούς τροχούς, ενώ λίγο ποιο κάτω στο(ε,748-749) περιγράφεται το πως άνοιγαν οι πύλες του ουρανού κατά την έξοδο της θέας με το άρμα.

Όταν η Ήρα προσγειωνόταν με το άρμα αυτό τα δέντρα έγερναν. Όμως οι αναφορές στην τεχνολογία των πτήσεων της αρχαιότητας υπάρχουν και στην Οδύσσεια. Στα (α, 96-99) μας λέει ότι η Αθηνά μεταφέρεται όπου επιθυμεί με τα χρυσά πέδιλα της. Στο (ε,41-60) Οδύσσειας ο Ερμής χρησιμοποιεί τα χρυσά και αθάνατα πέδιλα του προκειμένου να μεταφερθεί στην Ωγυγία. Πιο κάτω στην Οδύσσεια στο(η,34-36) μας λέει ότι τα πλοία των Φαιάκων είναι εξαιρετικά γρήγορα και ταξιδεύουν πάνω από την θάλασσα, αυτό λέει η Αθηνά στον Οδυσσέα και παρομοιάζει την ταχύτητα των πλοίων με την ταχύτητα ενός βέλους ή μιας σκέψης. Επιπλέον ο Αλκίνοος ο βασιλιάς των Φαιάκων στο(θ,551-554) αναφέρει ότι τα πλοία των Φαιάκων δεν χρειάζονταν κυβερνήτες και πηδάλια για να ταξιδέψουν γνωρίζουν από μόνα τους τον κάθε προορισμό στην γη. Έχουν την ικανότητα να πετούν πάνω από τις θάλασσες και να κρύβονται πίσω από τα σύννεφα και τα σκοτάδια δεν παθαίνουν ποτές βλάβες και δεν χάνονται ποτέ. Βλέπουμε άδω ότι μας περιγράφει ξεκάθαρα για ένα σκάφος σαν τα σημερινά πτητικά μέσα ίσως και καλυτέρα αφού όπως μας λέει ο Όμηρος δεν χαλάνε ποτέ. Και διερωτώμαι εγώ μήπως όλα αυτά είναι υπολείμματα της τεχνολογίας από τον πόλεμο μεταξύ Αθηναίων και Ατλάντων και αργότερα τα κατείχαν οι μυημένοι; Tα ντοκουμέντα δεν τέλειωσαν εδώ και σύντομα θα επιστρέψω με ποιο ηχηρά στοιχειά  για το θέμα αυτό.

Έως τότε στο επανειδήν.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “Α.Τ.Ι.Α στην Αρχαιότητα

Αφήστε μια απάντηση