ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!;!!

N.A.S.A.

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!;!!

Τελικά το διάστημα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με αυτά τα όποια στέλνουν οι δορυφόροι από τις φωτογραφήσεις όπου κάνουν για λογαριασμό της NASA. Έτσι στα παρακάτω βίντεο που θα δείτε είναι από τον πλανήτη Αφροδίτη όπου και οι δορυφόροι εντόπισαν κατασκευές όπου και έχουν γίνει από νοήμον όντα!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9-H9GIVNFgc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v1fHtiruFgI[/youtube]

Τελικά υπάρχει ζωή στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ή υπήρχε κάποτε αφήνοντας τα τεχνουργήματα και τις κατασκευές τους για να τα βρουν άλλα νοήμον όντα στο μέλλον; Η όπως λένε πολλοί αστρονόμοι ότι ίσως να έχουν όλοι οι πλανήτες ζωή αλλά είναι υπόγειοι πολιτισμοί!!!! Αυτό βέβαια θα το μάθουμε όταν πάμε σε έναν από αυτούς τους πλανήτες, βέβαια μέχρι να πάμε εκεί τα συμπεράσματα δικά σας. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!;!!

  1. Fenomeno!!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!
    ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ….. ΙΣΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ…. ΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ:
    Ο κοινωνικός πόλεμος στην Ευρώπη δεν θα αρχίσει το 2014 διότι έχει ήδη αρχίσει. Και έχει ήδη αρχίσει διότι ουδέποτε έπαυσε να διεξάγεται. Αυτή είναι η πρώτη βεβαιότητα. Η δεύτερη βεβαιότητα είναι ότι δεν θα διαρκέσει μήνες ή χρόνια αλλά δεκαετίες, μπορεί να καλύψει χρονικά όλον τον 21ο αιώνα. Η τρίτη βεβαιότητα είναι η αβεβαιότητα της έκβασής του: ουδείς γνωρίζει ποιος θα αναδειχτεί νικητής, ή, εάν υπάρξει κάποιος συμβιβασμός.
    Την πρωτοβουλία της έντασης του κοινωνικού πολέμου την έχει πάρει ο Κύριος και οι υπηρέτες Του. Ποιές είναι οι επιδιώξεις αυτής της πρωτοβουλίας; Είναι από τη μια η συρρίκνωση και η ισχυροποίηση του Κράτους κι από την άλλη η προληπτική αντεπανάσταση, η πρόληψη της επερχόμενης κοινωνικής επανάστασης.
    Το Κράτος Πρόνοιας, το Κράτος Δικαίου πρέπει να διαλυθεί και να αντικατασταθεί από ένα Κράτος καθαρά κατασταλτικό. Εκ των πραγμάτων, θα δούμε τις προσεχείς δεκαετίες το αληθινό πρόσωπό Του. Τι σημαίνει όμως συρρίκνωση του Κράτους, γιατί γίνεται;
    Συρρίκνωση του Κράτους σημαίνει ότι το Κράτος αποσύρεται από πολλά κοινωνικά πεδία, απεκδύεται πολλών λειτουργιών Του. Εάν μια μέρα, λόγου χάριν, δούμε την κατάργηση της στοιχειώδους και μέσης ‘δωρεάν’ ‘δημόσιας’ (κρατικής) εκπαίδευσης, να μην παραξενευτούμε – η δε διαδικασία της συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης της Ανώτατης εκπαίδευσης ήδη ολοκληρώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι το Κράτος θα πάψει να ρυθμίζει την εκπαιδευτική, ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική αναπαραγωγική διαδικασία. Από τη στιγμή όμως που το Κράτος είναι ένας κομβικός μηχανισμός της αναπαραγωγής των καπιταλιστικών κοινωνικών σχηματισμών, η απόσυρση και η συρρίκνωση του θα έχει δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των υποτελών Παραγωγών του κοινωνικού πλούτου κι εννοώ την εργασία, την περίθαλψη, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση, τη τροφή, την κατοικία, τις συγκοινωνίες, κλπ. Τι θα κάνουν οι Υποτελείς Παραγωγοί; Θα δράσουν αμυντικά και θα απαιτήσουν να κρατήσουν στη ζωή το συρρικνωμένο Κράτος ή θα αναλάβουν τη διαχείριση των πεδίων από τα οποία αποσύρεται το Κράτος; Ένα παράδειγμα: Θα απαιτήσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε δασκάλους και καθηγητές επαγγελματίες, ιδιωτικούς ή κρατικούς υπαλλήλους ή όλοι και όλες θα διδάσκουμε; Υπάρχει κι άλλη μια λύση: να καταργήσουμε τα σχολεία, να μην διδάσκει κανείς και να μετατρέψουμε τους χώρους της εργασίας σε ελεύθερους χώρους ζωής, μάθησης, διδασκαλίας, έρευνας. Εάν απαντήσουμε αμυντικά, θα κάνουμε το πρώτο – και αυτό θα γίνει. Εάν απαντήσουμε επιθετικά, θα πούμε: καταργείτε την υποχρεωτική εκπαίδευση και τους μισθωτούς δασκάλους; Πολύ ωραία, κι εμείς αυτό επιδιώκουμε! Βέβαια, οι γονείς και οι δάσκαλοι/καθηγητές θα εξαγριωθούν: θα χάσουμε τη δουλειά μας; Δεν θα μορφωθούν τα παιδιά μας; Ναι, και τη δουλειά σας θα χάσετε και τα παιδιά σας δεν θα μορφωθούν! Θέλετε να ασκείτε κάποιο επάγγελμα, το επάγγελμα του ανθρωποβοσκού, του ανθρωποφύλακα; Έρχεστε από το παρελθόν. Στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία για να ευνουχιστούν διανοητικά, κοινωνικά και συναισθηματικά; Έρχεστε από το παρελθόν.
    Οι υποτελείς Παραγωγοί θα διχαστούν μεταξύ αυτών των δύο απαντήσεων, μεταξύ της αμυντικής και της επιθετικής στάσης. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι κάθε φορά που εντείνεται, οξύνεται και γενικεύεται ο κοινωνικός πόλεμος, ξεσπάει κι ένας ‘εμφύλιος’ πόλεμος μέσα στους υποτελείς. Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού πολέμου διαμορφώνονται δύο αντίπαλα στρατόπεδα: το στρατόπεδο των κολλημένων με το παρελθόν, αυτών που συνεχίζουν να βλέπουν τα πράγματα με τα μάτια του Κυρίου, δηλαδή με το πρίσμα της ιδεολογίας του Κυρίου, αυτών που επιθυμούν και επιδιώκουν να κρατήσουν στη ζωή θεσμούς και αντιλήψεις που μέχρι προ τίνος ήταν (πιθανόν) λειτουργικοί και το στρατόπεδο αυτών που συνειδητοποιούν τις δυνατότητες της εποχής, αυτών που προσανατολίζονται προς την επινόηση νέων θεσμών, πρακτικών, αντιλήψεων, αξιών, κλπ. Το πρώτο στρατόπεδο είναι το στρατόπεδο της ιστορικής Αριστεράς – το δεύτερο, των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονται πέραν αυτής. Εάν θελήσουμε να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι και στο εσωτερικό αυτών των ‘αντίπαλων’ στρατοπέδων των υποτελών Παραγωγών υπάρχουν διαφορές, συγκρούσεις, διαφορετικές εκτιμήσεις της συγκυρίας αλλά ενδέχεται, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες οι διαφορές αυτές να αρθούν και η σύγκρουση να μετεξελιχθεί σε προϋπόθεση της δημιουργίας καταστροφής.
    Θα πρέπει να διατυπώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα, γιατί τώρα ο Κύριος παίρνει την πρωτοβουλία να συρρικνώσει το Κράτος. Η συρρίκνωση του Κράτους επιβάλλεται λόγω της συρρίκνωσης του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής. Το Κεφάλαιο, η κοινωνική σχέση μεταξύ του προστάζοντος Κυρίου και του εκτελούντος και υπακούοντος υποτελούς Παραγωγού, δεν μπορεί να υπάρξει, να αναχαραχτεί, να διαιωνιστεί εάν δεν γενικεύεται κατά απόλυτο τρόπο, δηλαδή να γενικεύεται αδιάλειπτα και ανεμπόδιστα στο χώρο και στο χρόνο. Σήμερα, έχει αγγίξει το όριο της αδυναμίας επέκτασης, απόλυτης γενίκευσης, εκτεταμένης διείσδυσης. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχουν χώροι να καπιταλιστικοποιηθούν και πρακτικές να εμπορευματοποιηθούν (αν και συμβαίνει εν μέρει και αυτό, κάτι το οποίο θα οξυνθεί, για να μη ξεχνάμε και την Ρόζα). Άλλος είναι ο λόγος: είναι η αντικατάσταση της ζωντανής εργασίας από τη νεκρή εργασία χάριν της ορθολογικής χρησιμοποίησης της επιστήμης και της τεχνολογίας από τον Κύριο στο χώρο της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και πέραν αυτής (επικοινωνία, συγκοινωνία, κοινωνικές υπηρεσίες, κ.α.), όπως είχε προβλέψει ήδη από τα μέσα του 19ου αιώνα ο Κάρλ Μαρξ. Με αυτή την έννοια, ο καπιταλισμός είναι νεκροζώντανος: Le mort saisit le vif, ο νεκρός αδράχνει, πιάνει τον ζωντανό (και τον κρατάει αιχμάλωτο).
    Η εξέλιξη αυτή του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, δηλαδή, όχι απλά η πτωτική τάση του κέρδους αλλά η καταβαράθρωσή του, στο βάθος του χρόνου, έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ανέργων, την καταστροφή μη ανταγωνιστικών κεφαλαίων, μείωση της παραγωγής, φτώχεια κι εξαθλίωση. Αυτό είναι το μέλλον μας και το παίρνουμε χαμπάρι ολοένα και περισσότεροι και περισσότερες. Όλα αυτά τα γνωρίζει ο Κύριος και παίρνει τα μέτρα του χωρίς επιφυλάξεις, δισταγμούς, ταλαντεύσεις αλλά με αποφασιστικότητα και πυγμή. Ο Κύριος δε μασάει, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το πρώτο μέτρο που πρέπει να πάρει είναι η συρρίκνωση του Κράτους: για να υπάρξει το Κράτος που γνωρίζουμε πρέπει να αρπάζει διαρκώς ένα μεγάλο μέρος του κοινωνικού πλούτου. Αλλά ο κοινωνικός πλούτος θα τείνει να λιγοστεύει, κατά συνέπεια, το Κράτος πρέπει να περιοριστεί, να γίνει πιο ευέλικτο, εξυπνότερο, όπως λέει και ο Μέγας Ευάγγελος Βενιζέλος.
    Αυτή είναι η πρώτη επιδίωξη της πρωτοβουλίας του Κυρίου. Ας δούμε τώρα τη δεύτερη. Το κομβικό ζήτημα εδώ είναι το ζήτημα της ανεργίας. Πως θα επιλυθεί; Ο Κύριος γνωρίζει ότι ο μόνος τρόπος να επιλυθεί είναι η μείωση του χρόνου εργασίας. Το γνωρίζει, δεν είναι βλάκας. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει στη Γη! Αυτή η λύση δεν πρέπει να εφαρμοστεί, πρέπει να αποτραπεί οπωσδήποτε! Γιατί;
    Θα απαντήσετε ότι μια τέτοια λύση θα επέφερε τη μείωση των κερδών. Όχι, φίλες και φίλοι. Δε λέω ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο και δεν τον ταράζει σφόδρα. Το σκέφτεται και τον απασχολεί, μόνο που βλέπει πιο μακριά. Κι αυτό που βλέπει είναι ότι μια δραστική μείωση του χρόνου εργασίας θα είχε τρία ολέθρια αποτελέσματα. Το πρώτο: κάθε μείωση του χρόνου εργασίας θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του χρόνου εργασίας. Γιατί; Διότι η μείωση του χρόνου εργασίας θα είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας της αποεμπορευματοποίησης. Αυτό είναι το δεύτερο αποτέλεσμα. Αλλά η μείωση του χρόνου εργασίας θα ήταν η αναγκαία, όχι όμως και επαρκής, συνθήκη της ενασχόλησης των Παραγωγών με τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη διοίκηση, την διαχείριση των κοινωνικών πεδίων. Αυτό είναι το τρίτο αποτέλεσμα. Λογικά σκεπτόμενοι, εάν η μείωση του χρόνου εργασίας είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω αποεμπορευματοποίηση και την είσοδο των Παραγωγών στη δημόσια κοινωνική ζωή, οι εξελίξεις αυτές θα σηματοδοτούσαν την εκκίνηση μιας ανατροφοδοτικής πλεονικής σπείρας μακράς διάρκειας την οποία θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε
    σταδιακή αυτοκατάργηση του προλεταριάτου, των υποτελών Παραγωγών, άρα και της κοινωνικής σχέσης του Κεφαλαίου, της κατάργησης του καπιταλισμού.
    Ο Κύριος τα βλέπει όλα αυτά. Ο Κύριος σκέφτεται μεν λογικά, για να κατανοήσει την κοινωνία αλλά η λογική σκέψη σταματάει εκεί και αρχίζει μια άλλη, λογική επίσης, σκέψη: η σκέψη της αποτροπής με κάθε τρόπο της κατάλυσης της καπιταλιστικής Κυριαρχίας. Όπως και να το κάνουμε, η σκέψη αυτή είναι μια πολύ λογική σκέψη!

    Λογικά σκεφτόμενος λοιπόν ο Κύριος πρέπει να κάνει το κάθε τι για να μην μειωθεί ο χρόνος εργασίας, να μην επιταχυνθεί η διαδικασία της αποεμπορευματοποίησης, να σταματήσει η είσοδος των Παραγωγών στο προσκήνιο της Ιστορίας. Ο χρόνος εργασίας πρέπει να αυξηθεί και οι άνεργοι να λιμοκτονήσουν. Εάν πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της ανεργίας, θα επιλυθεί με κριτήριο την ενίσχυση της Κυριαρχίας: εξόντωση των ανέργων. Αυτή είναι η προληπτική αντεπανάσταση, η πρόληψη της κοινωνικής επανάστασης: η καταστροφή των δυνατοτήτων της εποχής μας: ενώ μπορούμε να παράγουμε τεράστιο κοινωνικό πλούτο και να ζούμε όλοι αξιοπρεπώς εργαζόμενοι κάνα δυο μήνες το χρόνο, δεν θα παράγουμε πλούτο, θα ζούμε με θυσίες και πόνο, κάποιοι λίγοι θα εργάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλη τους τη ζωή, και οι άλλοι θα κοιμούνται στους δρόμους και θα ψάχνουν στα σκουπίδια να βρούνε κάτι να φάνε.
    Μόνο που θα μειωθούν και τα σκουπίδια.
    Θα συνεχίσω με δυο σημειώματα: στο ένα θα υποστηρίξω ότι η συρρίκνωση του καπιταλισμού και του Κράτους θα σηματοδοτήσει την διεύρυνση του εμμήνους κομμουνισμού και στο άλλο θα καταπιαστώ με τα ζητήματα της βίας και της οργάνωσης που άπτονται του ζητήματος της διεξαγωγής του κοινωνικού πολέμου.
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!;!
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
    Μια βρετανική εφημερίδα, η Daily Mail, παρουσίασε ένα εφιαλτικό σενάριο για επικείμενο πόλεμο στην Ευρώπη –αποτέλεσμα του κλυδωνισμού του ευρώ και της ευρωπαϊκής συνοχής. Γερμανικά στρατεύματα εισβάλλουν στην Ελλάδα, ρωσικά στη Λιθουανία και γαλλικά στην Ιταλία. Είναι δυνατόν; Μάλλον απίθανο φαίνεται. Εντούτοις η Μέρκελ είπε ότι η διάλυση της Ευρώπης του Euro θα μπορούσε να διακυβεύσει την ειρήνη, οπότε η φαντασία του ιστορικού μπορεί να οργιάσει
    Το άρθρο στην εφημερίδα είναι γραμμένο από τον 38χρονο βρετανό ιστορικό και συγγραφέα Dominic Sandbrook και είναι έντονα χρωματισμένο από την βρετανική σκοπιά (στηρίζει το σενάριο του πολέμου στον μεγαλοϊδεατισμό του Σαρκοζί λόγω και της μεγάλης αντιπάθειας των Βρετανών προς του Γάλλους). Όμως σας το μεταφέρουμε αυτούσιο γιατί παρά τις πιθανόν ακραίες απόψεις του για τον Σαρκοζί-Ναπολέοντα (όπως τον χαρακτηρίζει) και την βεβαιότητά του για το επεκτατικό προφίλ του Πούτιν, κάποια κομμάτια του πολεμικού σεναρίου είναι πολύ ρεαλιστικά.
    Πόλεμος σε Ελλάδα και Βέλγιο
    Η Daily Mail αναφέρει το εξής σενάριο, έτσι όπως το φαντάζεται ο ιστορικός του 2018, όταν προσπαθεί να παρουσιάσει την κατάσταση ως έχει εκείνη την στιγμή (δηλαδή την εμπόλεμη κατάσταση) και να ανατρέξει στην ανάλυση των αιτίων στο παρελθόν (δηλαδή στο σήμερα)
    Τα βρετανικά στρατεύματα έχουν ηττηθεί και χιλιάδες νεαρών Βρετανών και Βρετανίδων είναι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Πόλεμος στο Βέλγιο και στην Αθήνα, όλη η γηραιά ήπειρος αιμορραγεί, και ανατολικά, η ρωσική αρκούδα σφίγγει τον κλοιό για να αναβιώσει την αυτοκρατορία της από τα συντρίμμια του ευρωπαϊκού ονείρου.
    Οι Βρετανοί, ύστερα από μια σειρά από άνευ προηγουμένου συντριπτικές ήττες, συζητούν για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά κανείς δεν έχει ψευδαισθήσεις ότι θα εμφανιστεί ως εκ θαύματος κάποιος Τσώρτσιλ. Στις κομητείες της Βρετανίας γέροι και έφηβοι σκάβουν χαρακώματα, αλλά με πλήρη έλλειψη πυρομαχικών ξέρουν ότι αυτή η πολιτική άμυνα δεν θα αντέξει ούτε μια εβδομάδα. Κάποιοι άλλοι μιλούν για παράδοση. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν μιλά για την πιθανότητα της νίκης.
    Η αρχή στον Οκτώβριο του 2011
    Λιγότερο από δέκα χρόνια πριν, εκατομμύρια πολίτες πίστευαν στην ειρηνική ενωμένη Ευρώπη. Πώς φτάσαμε λοιπόν σε αυτή τη σύρραξη; Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν ανατρέχουν στο παρελθόν για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, είναι βέβαιο ότι θα θεωρήσουν κρισιμότερη στιγμή την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2011.
    Ήταν η 14η απόπειρα να διασωθεί το ευρώ μέσα σε διάστημα μόλις 20 μηνών. Με την ελπίδα να πείσει τους πολίτες της χώρας της για ένα ταμείο σωτηρίας του ευρώ με συγκέντρωση ενός τρισεκατομμυρίου σε ειδικά κεφάλαια, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μίλησε στο κοινοβούλιο της χώρας της για πόλεμο
    «Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι είναι δεδομένο πως η Ευρώπη θα απολαύσει άλλο μισό αιώνα ειρήνης. Δεν είναι. Για αυτό το ξαναλέω: αν καταρρεύσει το ευρώ, θα καταρρεύσει η Ευρώπη, Αυτό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί.»
    Πολλοί παρατηρητές τότε σκέφτηκαν ότι είχε καταφύγει σε μελοδραματικές απειλές για να παρασύρει όλες τις παρατάξεις στην οικονομική πολιτική που η ίδια έκρινε πιο συμφέρουσα. Εντούτοις επτά χρόνια μετά, το ακραίο και απίθανο σενάριο του πολέμου γίνεται πραγματικότητα
    Οι ιστορικοί τώρα (το 2018) λένε ότι η Μέρκελ τότε είχε «πιάσει» πως η Ευρώπη απηλείτο από έναν τοξικό συνδυασμό αυξανόμενου χρέους, οικονομικής ύφεσης, αναρχισμού και κατάρρευσης της εμπιστοσύνης στον καπιταλισμό αυτό καθαυτό.
    2012 Αθήνα: Ο λαός μπαίνει στη Βουλή
    Εκείνη την εβδομάδα μάλιστα αντικαπιταλιστικές διαδηλώσεις έκλεισαν και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Αυτό τότε θεωρήθηκε μικροεπεισόδιο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια μικρή ιδέα του τι μας ξημέρωνε και δεν το ξέραμε. Γιατί το Φεβρουάριο του 2012 ήταν φανερό πως είχε αποτύχει και το τελευταίο πακέτο σωτηρίας της ευροζώνης, Στην Ελλάδα οι διαδηλώσεις εναντίον των κυβερνητικών μέτρων είχαν μεταβληθεί πλέον σε καθημερινές μάχες, ενώ οι περισσότεροι Δυτικοευρωπαίοι είχαν ήδη βυθιστεί κι αυτή στην ύφεση. Ένα μήνα αργότερα ένα εξοργισμένο πλήθος εισέβαλε στο ελληνικό κοινοβούλιο και ανακοίνωσε ότι «η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ». Μέσα σε δύο μερόνυχτα οι ευρωπαϊκές αγορές είχαν χτυπηθεί καίρια από τις μεγαλύτερες απώλειες της ιστορίας της οικονομίας,

    Γαλλογερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αθήνα
    Καθώς ο νόμος και η τάξη κατέρρεαν στους δρόμους της Αθήνας, η Γαλλία και η Γερμανία έστελναν 5.000 «ειρηνοποιούς» για να ηρεμήσουν την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Όταν όμως δέχτηκαν την επίθεση πλήθους κόσμου με βόμβες μολότοφ, ξεκαθαρίστηκε ότι έπρεπε να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα Στο μεταξύ η κατάρρευση της Ελλάδας κλυδώνιζε όλη την ευρωπαϊκή αγορά,. Καθώς οι αγορές έστρεφαν την προσοχή τους στην Ιταλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσπαθούσε να συγκρατήσει την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας του, που κινδύνευε παρότι ήταν η πέμπτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη
    2012: Εξέγερση στην Ιταλία
    Το καλοκαίρι του 2012 μαζικές αντικαπιταλιστικές διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας μεταβλήθηκαν σε κανονική εξέγερση, Και όταν ο Μπερλουσκόνι έστειλε στρατό για να αποκαταστήσει την τάξη, άρχισαν να εκρήγνυνται οι πρώτες βόμβες στις τράπεζες της Ρώμης, του Μιλάνο και το Τορίνο. Μια ολόκληρη γενιά άρχισε να πιστεύει στο αντικαπιταλιστικό κίνημα και άρχισαν να φοβούνται και οι Βρετανοί για τις δικές τους τράπεζες.
    Τον Ιούλιο του 2012 τρία άτομα σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας στη Φρανκφούρτη και 15 μέρες μετά σκοτώθηκαν άλλοι 16 στο Δουβλίνο. Το Σεπτέμβριο έχασαν τη ζωή τους 36 πολίτες στο City του Λονδίνου.
    Καθώς η ευρωζώνη κινδύνευε νέα κατασταλτικά μέτρα ελήφθησαν, κάτι που όμως ουσιαστικά προκάλεσε εμφύλιο σε αρκετές ιταλικές πόλεις. Όταν ο Μπερλουσκόνι ζήτησε τη βοήθεια των «συνεταίρων» του στην ΕΕ, ο Σαρκοζί, που είχε μόλις και μετά βίας επανεκλεγεί, ήταν προθυμότατος να βοηθήσει. Στα τέλη του 2012 οι Γάλλοι συντηρούσαν στην Ιταλία 15.000 στρατό ενώ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είχαν σταλεί άλλες 14.000 «ειρηνευτικών δυνάμεων»
    2015: Ο Πούτιν μπαίνει στη Λιθουανία
    Μετά από πολυήμερες ταραχές στους δρόμους της Ρίγα, στις 12 Αυγούστου του 2015 ο Πούτιν αποφάσισε να επιβάλει την τάξη για αν μην απειλούνται οι ζωές ρώσων πολιτών Άλλοτε η Δύση θα συνέτρεχε και θα υποστήριζε τη Λιθουανία, αφού ήταν και μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, εντούτοις ο αμερικανικός απομονωτισμός σήμαινε ότι το να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Απέμενε η ΕΕ, μόνον που τα γαλλικά στρατεύματα ήταν ήδη απασχολημένα στη Αθήνα στην Ιταλία . Το Παρίσι αρνήθηκε να παρέμβει
    Στο Λονδίνο Βρετανός πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα παρέσυρε «τη χώρα σε περιπέτειες στέλνοντας στρατεύματα σε μια μακρινή χώρα για την οποία δεν ξέρουμε τίποτα». Έτσι οι ρωσικές «ειρηνευτικές δυνάμεις» πέρασαν από την Εσθονία και κατέλαβαν τη Λιθουανία, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία. Στις διαμαρτυρίες των Βρυξελών το Κρεμλίνο απάντησε ότι οι αντίστοιχες ευρωπαϊκές ειρηνευτικές δυνάμεις βρίσκονταν ήδη στους δρόμους των Αθηνών, της Ρώμης και της Μαδρίτης. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ασχολούνταν με τα ρωσικά ειρηνευτικά σώματα;
    Σαρκοζί… ο νέος Ναπολέων
    Στο μεταξύ στο Παρίσι λαμβάνονταν επιπλέον κατασταλτικά μέτρα που εφαρμόζονταν «προσωρινά, για να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση και η απειλή από την αντικαπιταλιστική τρομοκρατία». Το καλοκαίρι ο Σαρκοζί πέρασε μερικές τροποποιήσεις στο γαλλικό Σύνταγμα ώστε να μπορέσει να είναι για Τρίτη φορά υποψήφιος υποστηρίζοντας ότι σταθερότητα ήταν πιο σημαντική από επουσιώδη συνταγματικά ζητήματα Τώρα ήταν πιο φανερό από ποτέ ότι έβλεπε τον εαυτό του σαν τον νέο Ναπολέοντα
    Τον Οκτώβριο του 2011 είχε πει ουσιαστικά στον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον «να το βουλώσει» και ότι η Ευρώπη ‘είχε ανεχθεί αρκετά αυτές τις περίφημες βρετανικές συμβουλές εκ του ασφαλούς» Τώρα ήταν έτοιμος πια να εξαπολύσει την «Αγγλοφοβία» που εξυπηρετούσε τα σχέδιά του, Άρχισε να λέει σε συνεντεύξεις του ότι η κρίση αυτή ήταν ουσιαστικά «κατασκευασμένη στο Λονδίνο και ότι οι μέρες της Βρετανίας ήταν μετρημένες, αφού το μέλλον δείχνει ότι η ανατολή θα ελέγχεται από τη Ρωσία και η υπόλοιπη Ευρώπη από την Ευρώπη» -δηλαδή τη Γαλλία»
    2016: Άξονας Γαλλίας – Ρωσίας
    Αυτό σήμαινε ουσιαστικά ότι ο Σαρκοζί είχε συμμαχήσει με τον Πούτιν για να παίρνει η Ευρώπη φυσικό αέριο, πετρέλαιο αλλά και χρήματα Λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2016 ο Σαρκοζί είπε σε μια δημόσια συγκέντρωση στο Βισί ότι «όλοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να μπουν στο ευρώ αλλιώς θα πληρώσουν το τίμημα». Ο κόσμος ζητωκραύγαζε. Στη Βρετανία υπήρξαν αντιδράσεις και ο πρωθυπουργός σκεφτόταν μήπως έπρεπε όντως να μπει η χώρα στο ευρώ. Όμως οι άλλες πολιτικές δυνάμεις της Βρετανίας επέμεναν ότι η Βρετανία δεν είχε καμιά δουλειά να θυσίασε τη λίρα της για ένα εξαρχής άδικο γαλλογερμανικό νόμισμα. Η Γαλλία έσφιγγε τον κλοιό και οι Γάλλοι αγρότες έκαιγαν στα λιμάνια τους όσες βρετανικές εισαγωγές εντόπιζαν Ο Βρετανός πρωθυπουργός παραιτήθηκε και πήγε να διδάξει πολιτικές επιστήμες στο Χάρβαρντ. Η νέα κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα άρχιζε διαπραγματεύσεις για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γαλλία και Γερμανία ανακοίνωσαν τότε ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν αυτό τον «παράνομο εθνικισμό»
    2017: Οι Γάλλοι καταλαμβάνουν τις Βρυξέλλες
    Την ίδια εποχή στο Βέλγιο ξέσπασαν ταραχές αφού από παλιά υπήρχε έντονος και σιωπηρός ανταγωνισμός μεταξύ των γερμανόφωνων Φλαμανδών και των γαλλόφωνων Βαλόνων. Η χώρα δεν διέθετε ούτε καν κεντρική κυβέρνηση, αφού από το 2014 κυβερνάται από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και είχε χάσει την εθνική της κυβέρνηση. Όμως το 2017 οι εσωτερικές διαμάχες εντάθηκαν και το κέντρο των Βρυξελών βάφτηκε στο αίμα. Γερμανόφωνοι κατήγγειλαν ότι ομάδες κρούσης τους έδερναν και τους υποχρέωναν να μένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους, Ο Σαρκοζί έστειλε εκεί μια μικρή δύναμη λέγοντας «οι Βρυξέλλες είναι η καρδιά της Ευρώπης και τμήμα της Γαλλίας»
    Εκστρατεία και ήττα των Βρετανών
    Αυτό ήταν η τελική πρόκληση για τη Βρετανία και όλα τα κόμματα συμφώνησαν να υπερασπιστούν την βελγική ανεξαρτησία Οπότε στάλθηκαν Βρετανικές ειρηνευτικές δυνάμεις, Όμως οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας είχαν μειωθεί πλέον στις 75.000 και κανείς δεν πίστευε στα σοβαρά πως σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας υπήρχε περίπτωση να νικήσει η δεύτερη. Ο γαλλικός στρατός, με τη βοήθεια των Ισπανών και των Ιταλών (σε άνδρες), των Γερμανών (σε χρήμα) και των Ρώσων (σε σιωπή), περικύκλωσε τη βρετανική ειρηνευτική δύναμη και την απέκοψε από τις γραμμές ανεφοδιασμού της. Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τους Βρετανούς γιατί είχαν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα και αναταραχές. Τα ράφια έμεναν άδεια και το ηθικό όχι μόνον δεν ήταν ακμαίο, αλλά είχε χαθεί εντελώς.. Στη Σκωτία το 70% ήθελε πλέον την ανεξαρτησία του και στη Βόρειο Ιρλανδία οι βόμβες του ΙΡΑ είχαν ξαναγίνει καθημερινό φαινόμενο, στις γαλλοκρατούμενες Βρυξέλλες ο Σαρκοζί διακήρυξε ότι «ήταν καιρός να απαλλαγούμε από την ντροπή του Βατερλό. Η Βρετανία πρέπει να υποταγεί στην Ευρώπη έστω και δια της βίας.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ!!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΕΙΞΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ……..:
    Την ίδια εποχή στο Βέλγιο ξέσπασαν ταραχές αφού από παλιά υπήρχε έντονος και σιωπηρός ανταγωνισμός μεταξύ των γερμανόφωνων Φλαμανδών και των γαλλόφωνων Βαλόνων. Η χώρα δεν διέθετε ούτε καν κεντρική κυβέρνηση, αφού από το 2014 κυβερνάτο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και είχε χάσει την εθνική της κυβέρνηση. Όμως το 2017 οι εσωτερικές διαμάχες εντάθηκαν και το κέντρο των Βρυξελών βάφτηκε στο αίμα. Γερμανόφωνοι κατήγγειλαν ότι ομάδες κρούσης τους έδερναν και τους υποχρέωναν να μένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους, Ο Σαρκοζί έστειλε εκεί μια μικρή δύναμη λέγοντας «οι Βρυξέλλες είναι η καρδιά της Ευρώπης και τμήμα της Γαλλίας»
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΤΕ:
    Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα «αθώο» σηματάκι της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»
    Τι είναι αυτό;
    Ένας Δράκος με φτερά! Μάλιστα!
    Πού κολλάει αυτό σε μια ημερήσια εφημερίδα;
    Ασφαλώς δεν κολλάει πουθενά. Κολλάει μόνο αν πούμε μερικά πράγματα για το Διευθυντή της Εφημερίδας που είναι ο αξιότιμος κ. Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος από «απλή σύμπτωση» είναι και Γενικός Γραμματέας της ΕΛΙΑΜΕΠ, μία από τις 28 ΜΚΟ οργανώσεις του George Sorros . Τον κύριο αυτό τον γνωρίζουμε άπαντες για τον ρόλο του στα Βαλκάνια και στη διάλυση της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας.
    Ας πούμε λοιπόν για την ΕΛΙΑΜΕΠ και τον ιδρυτή της George Sorros. Κατά τον κύριο Λαμπράκη είναι το «χέρι» των Ρόθτσιλντ (Rothchild) στα Βαλκάνια!

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ…ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ….ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΞΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ….ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ……ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ……ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΟ ΟΧΙ…….ΕΝΑ ΕΡΕΩΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ……ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ…ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑ……(ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…!!!!11

Αφήστε μια απάντηση